web statistics
Waarom Blackhead Killer Minder Werkt Dan Je Denkt

Waarom Blackhead Killer Barslecht Werkt (+ 10 Belangrijke tips)

Jeugdpuistjes zijn nagenoeg onvermijdelijk: Tijdens de puberleeftijd ontstaan ze onder andere door de veranderende hormoonhuishouding in je lichaam. Hierdoor worden de poriën in je huid wat groter en ga je meer talg produceren. Het gevolg: Jeugdpuistjes of acne. Snel ga je smeren om ze maar zo snel mogelijk weg te krijgen, maar dat loopt maar al te vaak uit op een teleurstelling. Snel ga je nog wat andere middeltjes kopen om toch maar wat resultaat te krijgen. Maar helaas: Je portemonnee is leeg, en je hebt nog steeds jeugdpuistjes.

Héél véél middeltjes

Jongeren zijn heel gemakkelijk te verleiden tot het kopen van veelbelovende middeltjes tegen acne. Jongeren worden er onzeker van, en dan willen ze alles wel proberen, als die jeugdpuistjes maar weg gaan. Verderop op de site heb ik de middeltjes van Clearasil al eens besproken: Té veel alcohol en té veel gouden bergen.

Ben jij een kluns die zijn eigen ongezondheid en overgewicht versterkt?

Doe deze test en ontdek wat jouw afslank intelligentie is.

 

De veelbesproken Blackhead Killer

Eén van die middeltjes is de Blackhead Killer. Voor dit middeltje kom je tegenwoordig heel veel reclame tegen op Facebook. Tuurlijk, jongeren gebruiken Facebook, dus waarom niet? Maar is het niet vreemd dat huisarts je hier niets over verteld? Of een dermatoloog? Als het inderdaad het wondermiddel is, wat de fabrikant beweert, dan zou de hele wereld nu toch acne-vrij zijn?

Ontdek in Oscar Helm’s Live Webinar wat de 3 grootste mythes zijn van afvallen

Bemachtig hier één van de beperkte plekken en ontdek hoe jij buikvet kan verbranden

Wat de Nederlandse importeur (LuxStyle) er over zegt:

 • “…Je zult zien dat je jeugdpuistjes, mee-eters en rode vlekken – gegarandeerd – al na het eerste gebruik verdwijnen!…”
 • “…Blackhead Killer is een revolutionair gezichtsmasker dat jeugdpuistjes, mee-eters, onzuiverheden en overtollig talg binnen enkele minuten verwijdert. Niet weken, dagen of zelfs uren. Slechts binnen enkele minuten!…”
 • “…Naarmate Blackhead Killer opdroogt, zuigt het jeugdpuistjes, mee-eters, talg en bacteriën die talg veroorzaken weg uit de huid. Het penetreert tot diep in de huid en zuigt onzuiverheden daarna letterlijk uit jouw huid omhoog!…”

Persoonlijk vind ik dit allemaal erg stellige uitspraken. Ik ben daarom gaan zoeken naar gebruikerservaringen van mensen die het product ook werkelijk gebruikt hebben. Ik ben daarbij niet uitgegaan van de commentaren op de website van de leverancier in Nederland. Deze zijn stuk voor stuk erg positief, en de site zegt ook heel duidelijk het volgende:

 • “…we nemen de vrijheid om af en toe beoordelingen te verwijderen…”

Dat wil volgens mij zeggen dat negatieve ervaringen niet gepubliceerd worden. Zegt voor mij op voorhand eigenlijk al genoeg.

En dan de praktijk:

Ik heb veel onderzoek gedaan naar gebruikerservaringen van de Blackhead Killer. Hierbij is mij het volgende opgevallen:

 • Blackhead killer bevat veel alcohol. Vreemd, want als er iets NIET goed is tegen acne, dan is het alcohol. Alcohol reinigt je huid, maar droogt je huid ook heel erg uit. Misschien is er op dat moment wel even effect, maar een paar dagen later zullen er nieuwe puistjes verschijnen omdat je huid te droog is. Schiet dus niet op.
 • Het masker moet na het aanbrengen ongeveer 30 minuten drogen. Daarna kun je het van je gezicht af pellen. Dit kan ontzettend pijn doen, maar ja: Wie mooi wil zijn moet pijn leiden. Maar de pijn wordt niet veroorzaakt doordat het masker alle vuiligheid meetrekt, maar doordat al je gezichtshaartjes in het masker blijven hangen. Een perfecte peeling, maar wel erg duur voor een peeling!
 • In sommige gevallen blijft het zwarte van het masker IN de puistjes zitten. Lijkt me niet erg prettig en kan niet de bedoeling zijn.
 • De huid wordt enorm rood en geïrriteerd door het peelen van de gezichtshaartjes en de hoeveelheid alcohol. Je loopt even een poosje met een rood hoofd rond.
 • Heel veel gebruikers hebben helemaal geen positief effect ervaren na het aanbrengen van het zwarte masker.

Al met al zeer teleurstellende resultaten voor een relatief hoge prijs.

Liever een natuurlijke oplossing: 10 belangrijke tips

Zoals je eerder al hebt kunnen lezen, is de Blackhead Killer niet hét product wat beloofd wordt. Nog sterker, de resultaten vallen vies tegen! Denk liever in natuurlijke oplossingen, dat wil zeggen met middeltjes die je al in huis hebt, of met behulp van eenvoudige tips die niet alleen goed zijn voor je acne, maar ook nog eens voor je algemene gezondheid. Lees je even mee?

Tip 1: Vermijd stress en neem je nachtrust

Op het moment dat je té weinig slaapt, eventueel in combinatie met veel stress, dan heb je vaak ook last van een huid die niet zuiver is. Stress en weinig slaap hebben ook duidelijke verbanden met elkaar. Door stress slaap je slecht, en door te weinig slaap ben je vatbaarder voor stress. Stress is een normale zaak, maar je moet wel tijdig en voldoende rust nemen om de stress weer weg te werken. Goed slapen is dus hyperbelangrijk!

Dit verklaart ook het feit dat je voor een hele leuke date altijd geconfronteerd wordt met puistjes. Je bent zenuwachtig voor die date, en je slaapt slechter. Neem dus voldoende rust en probeer stress te vermijden, hoe lastig dat soms ook kan zijn.

Tip 2: Ga niet camoufleren

Een grote puist camoufleren voor dat eerste afspraakje is natuurlijk erg verleidelijk. En ik kan me voorstellen dat je dat gaat doen, ongeacht de gevolgen. Maar in normale gevallen is het erg onverstandig om te camoufleren met make-up. Door de overdaad aan make-up raken je poriën weer verstopt, en dat is nou net wat je niet wilt! Maar als je dat toch wilt doen, gebruik dan een ademende make-up op natuurlijke basis. En als je thuis bent, niet vergeten om het zo snel mogelijk weer weg te halen.

Tip 3: Hygiëne

Hier heb ik het niet over je gezicht, maar vooral over je kleren en je beddengoed. Je maakt iedere avond je gezicht schoon, omdat er vuil op gekomen is door uitlaatgassen en andere vervuiling die je buiten opvangt. Maar dit vuil zit dus ook in je kleding. Trek dus iedere dag schone kleren aan, met name hemd en T-shirt. Vergeet ook niet om een eventuele pet of sjaaltje dagelijks te wisselen en/of te wassen.

Je beddengoed moet ook schoon zijn. Het heeft helemaal geen zin om je gezicht voor de nacht schoon te maken, waarna je gaat slapen op een vuil kussen. Was wekelijks je beddengoed, en verwissel dagelijks je kussenovertrek. Alleen dan ben je zeker van een schoon kussen.

Tip 4: Gezond en gevarieerd eten

Met betrekking tot acne zijn er ongelooflijk veel fabeltjes. Zo zou het eten van varkensvlees, friet of chocolade zorgen voor nieuwe puistjes. Dit is wetenschappelijk nooit bewezen. Dat wil niet zeggen dat je alles zomaar kunt eten, en al helemaal niet in grote hoeveelheden. Eet gezond en gevarieerd, zorg dus dat je genoeg goede voedingsstoffen binnenkrijgt. Het is wel waar dat iedereen anders op voeding reageert. Dit kan bijvoorbeeld te maken hebben met een allergie, en het is beslist niet uitgesloten dat bij sommige mensen dusdanig reageren op bepaalde voedingsmiddelen dat er puistjes gaan ontstaan. Mijn advies: Hou een dagboek bij waarin je alles noteert wat je eet. Noteer ook wanneer je nieuwe puistjes krijgt, en zeker als je er plotseling heel veel krijgt. Op deze manier kun je vrij eenvoudig nakijken wat je een paar uur daarvoor gegeten hebt. Een kwestie van proberen en waarschijnlijk geduld hebben, maar wel heel erg leerzaam.

Tip 5: Je gezicht schoon stomen

Voorop gesteld: Puistjes ontstaan niet door een slechte hygiëne. Maar als je puistjes hebt moet je wel meer dan normaal je best om je gezichtshuid goed te reinigen. In de morgen en in de avond maak je natuurlijk je gezicht helemaal schoon met een geschikte gezichtsreiniger, liefst zonder alcohol en op natuurlijke basis. Maar daarnaast kun je dagelijks, of om de dag, je gezicht ook schoonstomen. Pak een grote bak of pan met kokend heet water, en ga met je gezicht boven de bak hangen. Dek hierbij je achterhoofd af met een handdoek of theedoek. De stoom van het water laten je enorm zweten en door de hoge temperatuur zullen je poriën open gaan en zal alle vuiligheid naar buiten komen. Doe dit gedurende tien minuutjes. Vergeet niet om daarna je gezicht schoon te maken en af te spoelen met koud water. Dit laatste is erg belangrijk, want op deze manier sluiten de poriën zich weer waardoor vuiligheid van buitenaf niet meer de kans krijgt om in de poriën te dringen.

Tip 6: Water drinken

Drink minimaal 2 liter water per dag. Niet alleen is dit belangrijk voor je hele lichaam, maar daardoor moet je ook wat vaker naar het toilet. En de meeste vuiligheid in je lichaam, dus ook van je huid, worden afgevoerd via transpiratievocht en via je plas. Water drinken zorgt ook voor een goede hydratatie van de huid, want een droge huid zal weer voor nieuwe puistjes gaan zorgen.

Daarnaast kan ik je nog een aantal tips geven. Tips die alleen gebruik maken van natuurlijke stoffen, spullen die je waarschijnlijk al in de kast hebt staan:

Tip 7: Aspirines

Aspirines innemen tegen de pijn is bekend, maar wist je dat dit ook prima werkt tegen een puistje? Vermaal de aspitine tot stof en los het op in een klein beetje water totdat je een zalfje krijgt. Smeer dit op het puistje en laat het een paar uur zitten. De werkzame bestanddelen remmen de ontsteking af, waardoor het puistje minder rood zal worden. Maar let er wel op dat een aspirine je huid ook uitdroogt. Gebruik het dus alleen plaatselijk.

Tip 8: Honing

Honing heeft allerlei fantastische eigenschappen. Niet alleen om te eten, maar ook om wondjes mee te behandelen. Smeer wat honing op het puistje en dek het af met een pleister. Laat dit de hele nacht zitten. Honing heeft niet alleen als prettige eigenschap dat het vocht inbrengend en ontstekingsremmend is, maar het dood ook nog eens alle bacteriën.

Tip 9: Tea Tree Olie

Tea Tree Olie is bijna een wondermiddeltje. Door de desinfecterende en ontstekingsremmende eigenschappen kun je het voor allerlei kwaaltjes gebruiken. Breng een beetje Tea Tree Olie aan op het puistje voordat je gaat slapen. Het zal gedurende de nacht het puistje kleiner maken en die vervelende rode vlekjes wegwerken. Vergeet niet om je gezicht de volgende morgen weer goed schoon te maken!

Tip 10: Citroen

Citroen zal je puistje uitdrogen en het kleiner maken. Hierdoor vallen ze minder op. Breng gewoon wat vers citroensap aan op het puistje en laat dit gedurende de nacht lekker zitten. Pas er wel voor op dat je niet in de zon gaat zitten met citroensap op je gezicht. Het sap zal je huid enigszins verbleken, en dan heb je weer te maken met andere vervelende vlekjes.

Conclusie

Wees ontzettend voorzichtig met allerlei middeltjes die gouden bergen beloven. Als het té mooi is om waar te zijn, dan is het meestal ook niet waar. Marketing is een krachtig instrument, en de fabrikanten kunnen je alles doen geloven wat ze willen. Ga bij voorkeur aan de slag met de tips die ik je eerder gegeven heb. Ok, het duurt wat langer voor je resultaat hebt, maar dan is het wel blijvend en heb je geen onnodige chemische rotzooi gebruikt.

Wil jij recepten waarmee jij je gezondheid kan herwinnen en flink kan afvallen?

Neem dan een kijkje op de onderstaande link.

Oscar Helm is Nederlands snelst groeiende gezondheidsguru en dat is om een reden.

Klik hier en ontdek precies wat ik bedoel

 

3 Reacties op "Waarom Blackhead Killer Barslecht Werkt (+ 10 Belangrijke tips)"

 1. Sjaakie

  says:

  Of je bedoeld ik ben een wereld verbeterraar en geloof in God dus mag geen gemaakte producten op me lichaam smeren want dan kom ik in de hel, dan zeg ik snij je polsen door aub want God heeft nooit bestaan en wereld verbeteren begint bij jezelf en niet bij andere .

 2. Grapo

  says:

  Nou ja sjaakie. Wat heeft dat er nou mee te maken ? Volgens mij ben je van het padje. Maar dat terzijde.

  Wat ik wel wil zeggen over het artikel. Echt objectief is dit stukje niet he. Waar de fabrikant er (natuurlijk) van uitgaat dat zijn product werkt en uitsluitend de positieve ervaringen gebruikt , gaat de schrijver van dit stuk uit van het negatieve. Toch kan ik de schrijver melden dat het product wel degelijk werkt tegen blackheads. Deze worden daadwerkelijk 'uit de huid getrokken' wanneer je het zwarte masker verwijdert. Er zitten daadwerkelijk vele mee eters aanvast als je het verwijdert. De roodheid is gewoon een leugen of gemeld door mensen die niet het quick reinigings creme erna gebruikten.( waarschijnlijk omdat het te duur gevonden wordt)

  Dit stuk moet maar eens herschreven worden met medenemimg van de vele positieve ervaringen.

  Acne is iets heel anders..het product geneest dat niet..maar het verwijderd de dingen die acne (kunnen) veroorzaken.

  Het is een prima product. En het werkt echt beter dan alle in het artikel genoemde 'natuurlijke' producten. Waarvan het citroen gebeuren wel de meest belachelijke is. Citroenzuur veranderd de ph waarde van de huid waardoor juist meer problemen kunnen ontstaan.

 3. Rob

  says:

  Wat een ontzettend slecht artikel. Het feit dat deze "auteur" acne met mee eters vergelijkt zegt al genoeg. Dit soort zelf erkende huisartsen die zonder kennis en kunde over de geneeskunde artikelen online zetten maken veel meer kapot dan het gebruik van een eenmalig blackhead masker.

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd met *